Zuiver PR heeft ervaring met communicatie bij maatschappelijk betrokken organisaties, lokale overheid en in de zorgsector.
“Charlotte helpt de Rekenkamer Zeist in het meer en beter creëren van impact van het werk. Zij kijkt met een andere bril naar de Rekenkamer Zeist en helpt ons om de resultaten uit het onderzoek vanuit communicatieperspectief te bekijken. Zij is hierbij helder, scherp en neemt mensen mee ‘op weg naar verder’. Zij is een fijn persoon om mee samen te werken.”
Brenda Bouwhuis, Plaatsvervangend griffier en senior (raads)adviseur Gemeente Utrechtse Heuvelrug & voormalig secretaris Rekenkamer Zeist
“Charlotte is duidelijk, weet van aanpakken en houdt overzicht. Haar verhelderende vragen prikkelen tot nadenken en trekken ingewikkelde beleidsstukken weer vlot.”
Michiel van Halteren, Huisarts en staffunctionaris toetsen & beoordelen bij de Huisartsopleiding Utrecht
“Als collega bij Edelman en later in haar carrière als freelance adviseur heb ik Charlotte leren kennen als iemand die rust in de tent brengt, analyseert wat er moet gebeuren en problemen oplost. Ze heeft een nuchtere kijk en kan op een aangename manier een spiegel voorhouden. Daarnaast is het een plezier om met haar te werken. Precies wat een goede communicatie-adviseur nodig heeft!”